InnerLife Tantrisk Massasje

«Vi forbinder din erotiske livskraft til hjertet»

man-tan-ma

Vi gjør oppmerksom på at InnerLife Tantrisk Massasje
ikke er seksuelt orientert!!

InnerLife Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til erotisk nytelse og sensualitet i sammenheng med egenutvikling.

Formålet med InnerLife Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som gjør kroppen din verdifull og verdig. Du lærer å motta massasjen med sine lange, rolige og sensuelle strøk, på en slik måte at du avkobler nytelsen fra tanken på sex og i stedet får oppleve hva som skjer I DEG når energien stiger til hjertet. Les mer nederst på siden.

I InnerLife Tantrisk Massasje skaper terapeuten en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær. Slik gis du muligheten til å kjenne at nytelse, intimitet og lidenskap er livskrefter som kan rettes ut mot livet selv.

BESTILL TANTRISK MASSASJE UTENFOR OSLO:

 • MOSS: Elisabet Østby, 996 49 457
 • KONGSBERG: Sylvi Landsverk, 926 18 964
 • KONGSVINGER: Hilde Aradia Holten, 90 99 91 45
 • STEINKJER: Marte Ekrem, 91 35 15 32
 • ÅLESUND : Evy Otterlei, 936 31 797
 • BERGEN: Monica Josefine Hjelle, 971 15 095
 • KJØLSDALEN: Merete Duestøl, 45 04 80 55

BESTILL TANTRISK MASSASJE I OSLO:
Adresse
: InnerLife-Senteret, Sagveien 28 / 2. etg. 0459 Oslo

Mette Torgerstuen, 932 22 192. Mandag, tirsdag og torsdag, Oslo.
Helena Bø Serpinsky, 98 03 72 67. Tirsdag og torsdag, Oslo.
Monica Josefine Hjelle, 971 15 095. Oslo, Porsgrunn, mest i Bergen.
Grete Løvfall Andresen, 911 14 881. Mandag og onsdag, Oslo
Hilde Aradia Holten, 909 99 145. Tirsdag i Oslo + Kongsvinger
Sylvi Landsverk, 926 18 964. Mandag, Oslo + Kongsberg
Silja Hage, 906 54 294. Torsdag og fredag, Oslo

TILBUD FOR PAR: Lær å gi hverandre Tantrisk Massasje
Du kan bestille 3-timers veiledning i Tantrisk Massasje for deg og din partner.
Ta kontakt med Mette eller Helena  Les mer her.

BESTILLING AV TIME:
Bestilling av time, mandag til torsdag kl. 10 -17.00.
Vi gir IKKE timer på dagen, kun etter avtale.
INGEN bestilling fredag til søndag eller på kveldstid.
Ring eller send SMS, men med fullt navn og telefonnummer.
Du får svar så snart vi er tilgjengelige.

PRIS: kr. 1600,- for 2 timer inkl. kort samtale før og etter massasjen.
For deltagere i InnerLife fordypningsgruppe gis nedsatt pris, kr. 1200,- for 2 timer.

BESTILLING / AVBESTILLINGSBETINGELSER:
NB!! Du betaler for timen ved bestilling.
Da vi ikke arbeider med dette tilbudet på heltid, er vi avhengig av at du IKKE avbestiller timen din. Ser du deg likevel nødt til å gjøre det, trekkes du for halve timen hvis du avbestiller tidligere enn tre dager før avtalt tid. Avbestiller du 3 eller færre dager før avtalt tid, trekkes du for hele timen. Begge betingelser gjelder så fremt ikke en annen kan ta din time. I så tilfelle får du pengene returnert eller de kan benyttes til en ny avtale.

 • Du trenger å ha med deg:
  Ha med eget laken og et lite håndkle til oljetørk etter massasjen.
  Dersom du ikke har eget laken, tilkommer kr. 50,- i leie.
 • Det er en fordel at du har dusjet ikke så altfor lenge på forhånd før du kommer til massasjen. Vi anbefaler vanligvis å la noe av oljen gå inn i huden etter massasjen. Vi benytter økologisk olje.

Litt mer om InnerLife Tantrisk Massasje

Fordi de fleste av oss er oppvokst innenfor rammene av en patriarkalsk kulturarv, er vi påvirket av et veldig begrenset syn på vår kropp og seksualitet. Synd og skam ligger i større eller mindre grad i det ubevisste hos oss alle. Det har gjort mye med vårt selvbilde. Men også med vår evne til å stole på egen livskraft, vår evne til å forbinde oss til andre mennesker, og til å skape våre liv i tråd med den vi er.  

massasjeweb7-6InnerLife Tantrisk Massasje gir mulighet til å fordype deg i opplevelsen av din seksuelle energi som kontinuerlig strømmer gjennom din kropp. I vår kultur har vi i altfor stor grad beveget oss vekk fra den indre, erotiske erfaring, – vekk fra den sjelelige opplevelsen ved vårt eget underliv eller kvinnens bryster, som om disse områdene av kroppen ikke tilhører vår daglige tilværelse annet enn når vi har sex.

Å være et levende menneske handler om å kjenne den erotiske følelsen i egen kropp uten å tenke sex. Å kjenne at denne unike kroppsenergi vel så mye er ment for nærhet i enhver relasjon og som inspirasjon i enhver handling vi foretar oss. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex, for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft og som kilden til den dypere mening i våre liv.

I Vesten har vi for vane å «gå til hodet» hver gang vi kjenner oss erotiske, for å forstå hvorfor vi kjenner nytelse i forhold til en annen person, hvorfor det kribler i Yoni eller i brystene våre, eller hvorfor vi kjenner oss så levende at vi bare har lyst til å strekke ut armene og danse med vinden. Idet vi spør hvorfor, skaper vi avstand til den seksuelle energien i kroppen, som faktisk er vår egen livskraft.

Gjennom tillærte, kulturelle forestillinger knytter hjernen alt som har med bryster, underliv og erotisk berøring med mulighet for ønsket eller uønsket sex. Derfor spør vi nesten alltid: «Hva betyr dette?», uten å forstå at vi skaper en avstand til vårt eget indre og mister muligheten til å gå inn i en dypere opplevelse av oss selv.

Vi trenger å legge vekk vårt fokus på sex. Vi lar det seksuelle møtet få komme inn der det hører hjemme – i selve hjerterommet – som noe ekstra fint når vi har det godt med oss selv. Resten av tiden får den erotiske livskraften  virke til fordel for egen nytelse, egen levendegjøring, egen inspirasjon og kreativitet.

Tantrisk massasje kan ikke sammenlignes med andre former for massasje. Terapeuten bruker langt mer av sin kropp og innlevelse, er langt mer åpen og nær enn du er vant med fra tradisjonell massasje. Det er en helt annen side ved deg som skal vekkes – nemlig din kjønnslige identitet og erotiske nytelse. Tantrisk massasje er således et nært og åpent samarbeid mellom massøren og deg som mottager. Massøren åpner for sin egen erotiske kroppsenergi når hun (eller han) masserer deg, som virker inn på tilstrømningen i din kropp.

Det er en ren erotisk nytelse, men det er IKKE seksuelt, –
en forskjell som det kanskje er vanskelig å forstå før du har opplevd det!

Tantramassasje for kvinner er annerledes enn for menn. I et Taoistisk ordspråk sies det at «Seksualiteten er kvinnens hemmelighet». Tantra-massasje for kvinner er rettet mot å åpne den energi som allerede finnes i kroppen vår, men som ligger fortrengt av den patriarkalske kultur vi lever under. I tantrisk massasje ønsker vi at din naturlige energi igjen skal få bevege seg fritt og naturlig i din kvinnelige kropp.

For deg som kvinne vil det være uvant å motta en så nær berøring fra en annen kvinne. Under massasjen er du helt naken. Da er det viktig ikke å tenke kjønn, men at det er en søster som stiller seg til rådighet for å gi deg muligheten til å gjenkjenne din sensualitet og seksuelle energi gjennom din evne til nytelse.

For deg som mann å oppleve at massøren på en kreativ og sensuell måte berører deg over hele din kropp (med unntak av penis), er spesielt. Som mottager er du helt naken under massasjen. Ja, det oppleves erotisk, men prøv å forstå at det du opplever, handler om nytelse som kan bringe deg innover mot din egen sjel. Kommer likevel projeksjonen på henne og dermed ereksjonen, er det helt greit. Hun vil hjelpe deg innover igjen.

Uansett er det snakk om trening på å være fullt tilstede i Nytelsen. Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et nærvær i deg selv. Gradvis oppdager du hva det vil si å tillate din seksuelle energi å gi deg denne levende erotiske opplevelsen som forbinder deg til en utvidet bevissthet om deg selv. I Tantra har den seksuelle energi i kroppen din som funksjon å åpne deg for ditt dypere Selv, slik at du forstår at ditt opphold på jorden er hellig. til opplevelsen av at livet på jorden er hellig

Utfordringene vi møter under tantrisk massasje er forskjellig for hver av oss.

 • Du kjenner ingen nytelse, bare en god massasje – du blir ikke berørt. Det skjer fordi du ubevisst ennå ikke våger å bli kjent med deg selv på denne måten. Men det kan også skje på spesielle dager i din månedssyklus, mens du en annen dag kan være langt mer åpen. Blir du bare liggende og sture, si fra til massøren – be om hjelp til å gi slipp på hodet ditt!
 • Du kjenner litt nytelse, men merker at du stadig tenker på andre ting eller begynner å stille spørsmål om hva det egentlig er som foregår. Kan dette være seksuelt likevel? Hvem er egentlig denne massøren? Dermed stopper prosessen opp.
 • Du kjenner virkelig nytelse – du kjenner den erotiske følelsen stige i kroppen din, men blir sky, flau, redd eller usikker og søker kontroll på følelsene dine – både de gode og de ubehagelige – ved å stoppe dem – skyve dem unna. Si i tilfelle fra om det skjer! Ellers bryter du et hellig øyeblikk.
 • Du begynner å projisere lyst på han eller hun som setter i gang den gode stemning og erotiske nytelsen i deg. Du har gitt bort kontakten med deg selv til den andre. Da har du to valg og ingen av dem fungerer i denne sammenheng: Enten «kaster du deg over» vedkommende eller du lukker av fordi det er for flaut.
 • Du blir forstyrret av seksuelle fantasier. Da har du separert deg fra deg selv og over til henne. Det kan lett skje. Da skal du ikke fordømme det. Se fantasien komme, for så å gi den slipp – og bare nyte den gode følelsen du har inni deg. For nå er det deg det handler om!

Under forløpet kan du komme til å oppleve flere av disse klassiske forstyrrelsene. Ha derfor innstillingen at du vil være åpen også for forstyrrelsene. I tillegg ser du det som en trening ikke å bryte kontakten med det som vekkes i deg, erotisk eller spirituelt. Du skal heller ikke bryte med gråt eller sinne, hvis det kommer – vanligvis som en reaksjon på den overveldende følelsen som det er å oppdage at du har levd et altfor langt liv uten din erotiske kroppsopplevelse. I denne sammenheng er ikke massøren en psykoterapeut, men forholder seg til det som skjer i deg fra sitt hjerte. Det er du som tar i mot deg selv. Du aksepterer alt akkurat som det er – du lar det komme til deg – du lar det gå igjen!